fredag 31 januari 2014

NYA VAROR!Hej på Er!

Tiden går just nu i rasande fart! Förstår inte hur vi skall hinna med allt! Vi jobbar i den nya lokalen så fort vi inte har butiken i Väring öppen, men jag måste säga att jag tycker lokalen i Skövde blir jätte fin, snart väntar det roliga att inreda och bygga miljöer. Det är skönt att vädret är kass, för då känns det väldigt rätt att flytta butiken in till stan. Vi hoppas kunna ha premiär öppning i början av mars!

Men en så länge kör vi som vanligt här på landet! Det kommer nya varor varje dag som vi packar upp härliga vår saker och vår kläder mm. Tänkte berätta vilka nyheter som kommit!   
  
Vi har nu fått hem de fina Iris Light slingorna i vitt igen! Vi har lagt undan till alla er som har beställt!


Det har kommit hem fler modeller av den sköna mirakelbyxan från LauRie.Vår kollektionen från en av våra smyckes leverantörer Våga, i läckra pastell färger.


Vi har fått in två leveranser från Masai och fler väntas! Inom kort läggs de in i webbshopen!

Vi har packat upp kläder från Branting och Design Werket, dessa har vi nu hunnit lägga in i vår webbshop här hittar du dem  webbshop
 
Vackra kläder från Bohéme finns nu också hemma, även dessa kommer att läggas in i webbshopen!Idag kom en stor leverans med fina plåtburkar med texter och i en massa olika färger och mönster perfekt till förvaring. Även glasburkar med fina lock! Nya tvålar från Klockargården har vi nu fyllt på med!Det har också kommit nyheter från en helt ny leverantör! Små möbler, doftljus, burkar, flaskor, lyktor stora som små och mycket annat fint! Ja som ni ser så har det hänt en hel del här efter jul! 


Vi har öppet som vanligt ända tills vi öppnar i den nya lokalen, vi önskar dig varmt välkommen och se alla nyheter!


Tyvärr kommer vi inte att ha Cafét öppet i januari och februari!

Öppettiderna i butiken är som vanligt Tors-Fred 11 – 18 samt Lörd-Sönd 11 - 16  

Vi önskar er alla en härlig helg!

Kram Helen

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...