torsdag 6 februari 2014

FIRA OCH MAJAS LYKTOR!God morgon!
Vaknade idag till fågelkvitter och visst är det väl ljusare både på morgonen och även kvällarna nu! Känns som våren inte är så jätte långt borta!

Vi jobbar för fullt i vår nya lokal och det börjar se riktigt bra ut! Kläd rummet är så gott som klart, förutom alla textilier och inredningen som skall till. 

Det kommer väldigt mycket kläder i vår, mycket har vi redan hunnit plocka upp.

 I höstas fick vi in ett helt nytt märke nämligen 
 
och gissa om de blivit populära!  Vi väntar nu hem deras vår kollektion och om en vecka åker vi till Göteborg och beställer utav deras höst och vi lovar att ta hem mycket ifrån detta fantastiskt fina klädes märke. Här kommer lite inspirationsbilder från Fira vår 2014


Vi har idag också fått hem de fina lyktorna där halva priset skänks till Barncancer fonden eller Rosa bandet (Bröst Cancer) de rosa lyktorna går till Rosa bandet och de övriga till Barncancer fonden, personligen kan jag inte tänka mig en bättre present. Lyktor kostar från 85-150 beroende på storlek och 50% går till fonden.

   

 Ha en underbar dag!

Kram Helen

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej fina ni! Vill bara säga att ni har ett otroligt fint utbud på både kläder och allt det vackra till hemmet, det lilla jag kunnat se på bilderna. Kommer ni att öppna en webbutik så man kan handla på nätet i framtiden? Bor i Gävle så att bara 'kika in'
blir lite svårt. Kramar från Tuija/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...