måndag 26 januari 2015

NYHETER & INKÖPSRESOR

Vilka hektiska veckor vi haft! Men sååå roliga. Vi har ju varit iväg på inköpsresor nere i Europa och även handlat antikt som vi börjat ställa ut i butiken. Ni som följer oss på Facebook och Instagram kanske såg bilden från en av marknaderna vi var på. Det snöade och regnade om vart annat så det var en utmaning att köpa antikt denna gång. Men vi gillar ju utmaningar ;) 

Även fast vi i förväg tyckte att vi var lagom trötta på julen så var det ju faktiskt julen vi var och köpte in. Och gissa om vi redan nu längtar efter nästa jul när vi får styla med allt fint vi köpt! Nog om julsaker så här i januari. 



Vi har ju börjat få in massa fina kläder och inredningsartiklar, och mer kommer! Det är ju så härligt när vårkollektionerna börjar komma in med all färg. Och i samband med att alla vårkläder kommer in så kommer vi snart att bestämma datum för våra modevisningar (vi återkommer om detta). Nu önskar vi gärna lite soliga dagar också :) För er som har saknat våra Maja lyktor (lyktorna som stödjer barncancerfonden) så kan vi meddela att dessa är på ingång. 

Vi fortsätter med vår REA på kläder!

 Det finns fortfarande gobitar kvar att fynda på 70%.


 I slutet på veckan bär det av mot modemässan i Köpenhamn! 

Kram






Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...