tisdag 3 februari 2015

VÄSTERGÅRDEN & MAJAS COTTAGE

Är det bara vi eller flyger veckorna fram? Vi har varit på den ena inköpsresan efter den andra. Senaste var modemässan i Köpenhamn där vi köpte in höstens alla kläder. Det är så roligt att se vad som kommer :)

Idag så fick vi en sändning ifrån ett nytt märke VÄSTERGÅRDEN. Vi tänkte att det kunde vara trevligt att ha lite bra ”gå bort” saker och vad passar inte bättre än något man kan äta eller använda? Västergården har Choklad, godis, fudge, saft, knäckebröd, kryddor och keramik. Vi valde den vackra keramiken med ”pärlband”. Så här står det om Västergården på deras hemsida:

”Allt började med att vi tyckte det var väldigt roligt med keramik. Detta var 20 år sedan och vi tycker fortfarande att det är lika roligt.
Vad vi tycker om är helt enkelt att göra och sälja produkter som vi tycker om, och som andra människor också tycker om. Att se på, använda eller ge bort.

Gemensamt för all keramik vi tillverkar är att den är drejad för hand i vår egen verkstad i Fiskhamnen.
Den är unik och håller en mycket hög kvalitet. Bruksvaror som tål att användas varje dag.”
I morgon kommer vi att ge oss på att packa upp alla kartonger som kommit från Majas Cottage. Det har varit helt slut på deras populära lyktor men nu äntligen har vi fått in de till butiken. Det bästa med dessa är ju att ni stödjer barncancerfonden genom att köpa dem. 

Kram 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...