torsdag 12 februari 2015

NY BUTIK OCH MODEVISNINGAR

Nu börjar vi komma tillbaka till verkligheten här. Som vi nämnt tidigare så har vi haft fullt upp med inköpsresor, köp av ny butik och nu har vi fått en hundvalp mitt upp i allt. Vissa av er kanske redan har uppmärksammat i SN eller talat med oss i butiken/butikerna om att vi köpt Butik Selma, då Yvonne som ägde butiken innan skulle gå i pension. Vi har valt att behålla Butik Selmas koncept och såklart alla fina märken. Så det är inte så mycket som kommer att förändras där. Även Karin som ni säkert träffat inne i butiken kommer att jobba kvar. Det enda nya är kanske att Helen kommer att vara på plats hos Selma på förmiddagarna och att vi såklart kommer att styla butiken med lite saker från Butik Östergården :) Susanne, Erika och Ewa kommer att finnas på plats i Butik Östergården som vanligt. Hoppas ni kommer och hälsar på i båda våra butiker, vi hoppas att vi kommer att komplettera varandra bra och det som inte finns i den ena butiken kommer att finnas i den andra. Vi kommer att fortsätta med MASAI och Laurie i båda butikerna för att ge er ett större utbud och valalternativ.
 Modevisningar!
Vårkläder har nu börjat komma in i butikerna och som vanligt vill vi visa er alla fina nyheter hur de sitter på. Vi kommer därför att anordna modevisningar: torsdagen den 26/2 kl 18.30 samt onsdagen den 4/3 kl. 18.30. Vi fixar med mat och fika när ni kommer, dessutom kan ni vinna fina priser under kvällen. 
Priset är 150,- Det låter väl trevligt! Vill du vara med? Anmälan görs per mail till info@butikostergarden.se eller per telefon på 0500-438349. Ange hur många ni blir samt för och efternamn på alla som kommer. Våra modevisningar brukar fyllas snabbt så det är först till kvarn som gäller. Modevisningarna kommer att äga rum inne i Butik Östergården och vi kommer att visa kläder från båda våra butiker. När modevisningen är över så kommer vi att hålla öppet båda butikerna.
Varma hälsningar från Butik Östergården & Butik Selma
Helen, Erika, Susanne, Karin & Ewa

1 kommentar:

Anna sa...

Vad roligt med ytterligare en butik ! Grattis och lycka till ! Anna :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...