torsdag 18 november 2010

Mysig stämning!

Godmorgon! Idag blir det ett inlägg på morgonkvisten. Här har vi sjukstuga! Typiskt när vi har som mest att göra. Igår fick Erika och Martin ta hand om mässan "Koll på läget" i Arenan Skövde. Det hade gått bra, tur att jag har mina döttrar och deras goa pojkvänner som ställer upp.


Det var mycket varor som försvann i helgen då vi hade julmarknad. Men det har kommit in nytt den här veckan också. Så nu är det fullt i alla vrår igen. Nu är det faktiskt riktigt mysigt att jobba, med alla tända ljus, brasan, juldofterna ifrån durance ljusen, julmusiken och allt fint som kommit in. I helgen har vi öppet som vanligt!


Torsdag 11.00 - 19.00
Fredag 11.00 - 19.00
Lördag 10.00 - 16.00
Söndag 12.00 - 17.00


Önskar Er alla en härlig och mysig helg!


Kram/ Helen




Visar här lite rött från vårt märke SussiLi


Hyacinter, Amaryllis och vackra kransar finns i butiken i helgen!

Vita stora änglavingar har kommit in.


Nu börjar man kunna göra is lyktor.



Vi har kransar att dekorera själv!


Vackra bilder i vitt!

Jag är så förtjust i den här serien, finns som löpare, handdukar, påsar, tyghjärtan, kuddfodral, tabletter mm. Varför inte klippa till en rosmarin till liten gran. Små enar har vi ute till försäljning i helgen.

3 kommentarer:

Viola sa...

Nämen är du sjuker,,,,,inte så lämpligt kanske men så klart typiskt, jag kan lova att vi oxå hade en välbesökt marknad, jissis trodde det knappt var sant, det var närmare 1000 personer som besökt os..hej och hå så jag är mer än nöjd, hoppas du kryar på dig och vilken tur med familjen som ställer upp, puss på dig

Lavendeldockan sa...

Hej vännen.
Tack för din kommentar!
Usch stackars er som är sjuka, hoppas ni kryar på er snart!
Nyblom och kollen har ochså helt underbara varor,de blir till och komma och handla lite inför julpyntet hör jag hihi men inte denna helg men nästa tänkte jag kika förbi.
sköt om dig
många kramar
erica

Krukmakeri hemjord sa...

Krya på dig ,tjejen..Du ser väl till att gubben servar med små cocktaildrinkar spetsade med ingefära..

Här har min praktikant fått streptokocker som tydligen kan vara luftburna..Jag har inte hållit andan när hon hostat och hackat så jag hoppas på att inte ha blivit smittad*L*

kram kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...